Search
Close this search box.

Wat is Body Mind Release?

Iedere prachtige ziel heeft het recht om gelukkig te zijn en te stralen. Soms gebeuren er dingen waardoor de magie en de levenslust langzaam verdwijnen. Waardoor het donker wordt en de verbinding met het innerlijk vuurtje even niet meer voelbaar is. Zwaarte en donkerte overschaduwen je lichtheid en de verbinding met jezelf. Zie het als een rugzak die je vult met zware dingen waardoor je krom en gebukt gaat lopen. Met Body Mind Release halen we de zwaarte uit jouw rugzak, zodat jij je opnieuw kunt verbinden met jouw kracht en sparkles!

Ontdek de kracht van body mind release

Heb je het gevoel dat je niet meer echt verbonden bent met jezelf? Erfenissen uit het verleden kunnen ons beïnvloeden, onze kijk op de wereld kleuren en zelfs leiden tot stress, somberheid, depressie, of een burn-out.

Met een Body Mind Release (BMR) traject begeleid ik je stap voor stap om los te komen van de innerlijke oorzaken van jouw levensklachten, op alle niveaus: emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel. Hierdoor ontstaat er weer ruimte om echt te zien en te voelen wie je diep van binnen bent. Ik help je om de positieve gevoelens die je (deels) verloren bent terug te halen. De verbinding met jezelf krijgt een diepere laag. Waardoor je jouw kracht, twinkels en geluk weer volop kunt voelen en ervaren. Ontdek hoe Body Mind Release jou kan helpen om weer in balans te komen en voluit te leven. 

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Body mind release traject

Van beperkende overtuigingen en angst naar een leven vanuit verbinding en kracht. Een transformatief traject van 7 sessies.

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Als dit goed voelt, gaan we samen op weg.

Gedurende het Body Mind Release traject hebben we wekelijks contact, waarbij de focus ligt op reflectie, bewustwording en persoonlijke groei. Ik begeleid je bij het proces van loslaten, zodat je deze waardevolle technieken ook thuis kunt toepassen.

Je zult al snel verlichting ervaren, met meer rust, energie en ontspanning als mogelijke resultaten. Soms komt er tijdens het traject een blokkade naar boven die de verbinding met jezelf belemmert. Samen onderzoeken we dan wat ervoor nodig is om deze blokkade te transformeren. Als aanvulling op Body Mind Release kan ik een sessie aanbieden om deze blokkades te onderzoeken en te transformeren. Het traject wordt volledig afgestemd op jouw behoeften.

Sta je open voor deze waardevolle reis naar innerlijke heling en groei?

Het traject bestaat uit:

Jouw investering om weer volop te stralen is

Dit traject wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, maar er bestaan wel mogelijkheden om dit te vergoeden vanuit je werkgever. Zeker zinvol om hier naar te informeren. Ben je ondernemer? Dan kun je deze kosten opvoeren bij de belastingaangifte.
Wanneer je beseft dat overtuigingen bepalen hoe jij je voelt en hoe je handelt, laat het dan voor je werken.  

Body mind release, bij welke klachten?

Body Mind Release is een krachtige methode die zich richt op het bevrijden van vastzittende emoties en overtuigingen, waardoor positieve veranderingen in het leven worden mogelijk gemaakt. Deze holistische benadering is effectief voor uiteenlopende klachten. Hieronder lees je enkele veelvoorkomende klachten waarbij Body Mind Release kan helpen:

Hierboven staan de meest voorkomende klachten. Maar mocht je klachten hebben die hierboven niet vermeld staan en voel je wel dat Body Mind Release iets voor je is? Neem dan even contact met me op, dan kijk en voel ik even met je mee.

Wat anderen zeggen

Door de sessies bij Hylke ervaar ik meer rust en kan ik beter ontspannen, ik voel minder angst. Stap voor stap kies ik steeds meer tijd voor mezelf. Hylke begeleid je op dit pad en dat voelt heel fijn.
Marjolein
Hylke creëert vanaf moment één een veilige haven waar alles er mag zijn, in alle kwetsbaarheid. Ik voelde me door haar gezien als compleet mens. Vanuit compassie, rust en betrokkenheid liet ze me ook voelen wat ik niet ben en wat ik mag loslaten. Door Hylke’s liefdevolle aanwezigheid, sensitiviteit en brede holistische kennis en inzicht heb ik veel meer groei kunnen doormaken dan ik vooraf voor mogelijk hield. Dank je wel voor dit mooie traject en het prettige samenzijn.
Linda
Een aantal maanden geleden heb ik kennis gemaakt met de Body Mind Release Methode. Stapsgewijs heeft Hylke me online begeleid. De opdrachten waren makkelijk toepasbaar in de alledaagse praktijk. Hylke heeft me op een zeer fijne betrokken manier geholpen. Ik kreeg waardevolle feedback en mocht altijd een beroep op haar doen. Ook voelde ik me bij haar op mijn gemak. Ze is een inspirerend, warm en liefdevol mens. Deze methode is echt een aanrader als je vastloopt in je leven.
Ellen
Wanneer je innerlijke rust hebt, reflecteert dat in de wereld om je heen.”
– Wayne Dyer -

Cadeautje voor jou 🎁

De lancering van mijn website, mijn verjaardag … genoeg reden om te vieren. Dit deel ik graag met je!

Omdat ik het je zo gun om te stralen en helemaal jezelf te kunnen zijn. Geef ik je tijdelijk 20% korting op mijn trajecten.*

*De aanbieding is geldig tot 6 juni.