Search
Close this search box.

Hi mijn naam is Hylke,

vrouw, moeder, vriendin, dochter en coach. 
Voeler, ziener, denker, ontdekker en altijd op zoek naar antwoorden en mogelijkheden.

Terugkijkend op mijn leven kan ik zeggen dat ik pittige uitdagingen voor mijn kiezen heb gehad. Dat mijn kinderlijke lichte energie al snel veranderde in donkerte en eenzaamheid. Ik verzamelde overlevingsstrategieën naar hartenlust en ik heb momenten gekend waarop ik echt niet meer wist hoe ik er ooit nog uit moest komen. 

Maar tijdens mijn proces, waarbij nieuwsgierigheid naar wat het leven nog meer te bieden heeft me steeds weer prikkelde om op te staan, heb ik ook mogen ervaren;

Mijn reis heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben! Daar ben ik dankbaar voor.

Wat had ik tijdens de pittigste, eenzame momenten in mijn leven graag iemand naast me gehad die me begreep, die het donker wat minder donker kon maken. Die me leerde om me met mijn hart te verbinden in plaats van alles uit mijn hoofd te doen.

Toch zie ik dit ook als een cadeau. Ik heb dit allemaal nodig gehad om te worden wie ik nu ben. En hoe gek het misschien ook klinkt, ik voel er dankbaarheid voor. Omdat ik er nu voor jou kan zijn. Omdat ik snap hoe donker het soms kan zijn en hoe eenzaam en onbegrepen je je kan voelen. Ik loop graag een stukje me je mee tijdens jouw reis naar het ontmoeten van jezelf. Tijdens de storm en regen en zeker ook op momenten waarop zonnestralen weer door mogen breken.

Mijn vurige verlangen is om veel, heel veel vrouwen te mogen begeleiden om zichzelf te ontmoeten! Een rimpeleffect, zodat deze prachtige vrouwen andere vrouwen inspireren en hun dochters een nieuw verhaal kunnen voorleven. Een stap in de maatschappij waarin we heel veel moeten, naar verzachting en leven vanuit het hart.

Heel veel liefs, Hylke

vanuit veiligheid
gezien worden
naar binnen keren
doorvoelen
gehoord worden
transformeren

Wat anderen zeggen

Hylke ademt een en al zachtheid en liefde uit. Dat voelde ik ook duidelijk terug in onze sessie. Met haar liefdevolle begeleiding, wist zij me naar mijn pijn toe te bewegen. Zij creëert veiligheid en met haar invoelend vermogen en intuïtie, heeft zijn een dieper weten van wat speelt. Ze nam alle tijd. Het was een zeer waardevolle sessie, die nog steeds resoneert.
Liesbeth
Hylke creëert vanaf moment één een veilige haven waar alles er mag zijn, in alle kwetsbaarheid. Ik voelde me door haar gezien als compleet mens. Vanuit compassie, rust en betrokkenheid liet ze me ook voelen wat ik niet ben en wat ik mag loslaten. Door Hylke’s liefdevolle aanwezigheid, sensitiviteit en brede holistische kennis en inzicht heb ik veel meer groei kunnen doormaken dan ik vooraf voor mogelijk hield. Dank je wel voor dit mooie traject en het prettige samenzijn.
Linda
Een aantal maanden geleden heb ik kennis gemaakt met de Body Mind Release Methode. Stapsgewijs heeft Hylke me online begeleid. De opdrachten waren makkelijk toepasbaar in de alledaagse praktijk. Hylke heeft me op een zeer fijne betrokken manier geholpen. Ik kreeg waardevolle feedback en mocht altijd een beroep op haar doen. Ook voelde ik me bij haar op mijn gemak. Ze is een inspirerend, warm en liefdevol mens. Deze methode is echt een aanrader als je vastloopt in je leven.
Ellen
Moeilijke wegen leiden vaak naar de mooiste bestemmingen.

Cadeautje voor jou 🎁

De lancering van mijn website, mijn verjaardag … genoeg reden om te vieren. Dit deel ik graag met je!

Omdat ik het je zo gun om te stralen en helemaal jezelf te kunnen zijn. Geef ik je tijdelijk 20% korting op mijn trajecten.*

*De aanbieding is geldig tot 6 juni.