Search
Close this search box.

Herkenbaar?

Voel je je vaak overweldigd door het leven, alsof het aan je voorbij raast zonder dat je er werkelijk van kunt genieten? Ervaar je een constante spanning en onrust? Herken je de gedachte; is dit het nou?  

Toch weet je ergens diep van binnen dat er meer is, dat het anders kan. Dit verlangen, dit innerlijk weten, verdient de ruimte om te groeien. Hoe fijn is het wanneer je dan; 

Laat dit het begin zijn van een nieuw hoofdstuk, waarin jij de hoofdrol speelt en jouw verlangens tot leven komen. Durf je voor te stellen hoe jouw leven kan bloeien met vernieuwde kracht, liefde en innerlijke rust. De reis begint nu. 

Knowing yourself is the beginning of all wisdom.
- Aristotles -

Wat is holistische therapie?

Wanneer ik naar jou kijk, zie ik de volledigheid van jou als mens. Mijn holistische benadering omarmt jou in zijn geheel, met oprechte aandacht voor lichaam, geest en ziel. Ik begrijp jouw unieke ZIJN en streef naar balans en heling op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. In deze liefdevolle verbinding met jezelf start de reis van zelfontdekking en heling. Samen gaan we op weg naar innerlijke rust, balans en heelheid. Hierbij staan niet alleen jouw uitdagingen centraal, maar vooral jij als een pracht uniek mens. Ontdek de transformerende kracht van holistische therapie, en ervaar de diepere lagen van welzijn met erkenning en acceptatie van wie jij werkelijk bent. 

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Wat kan ik voor je doen?

Ieder mens is uniek en dat vraagt om een afgestemde aanpak. Geen standaard pakket voor iedereen, maar sessies afgestemd op wie jij bent en wat je nodig hebt. In mijn sessies is een veilige bedding het uitgangspunt. Ik zal je begeleiden vanuit mijn intuïtie, zuiverheid, rust en met liefde.  

Tools die ik hiervoor inzet zijn onder andere;  

1:1 terug in je kracht traject

Verken met mij de diepgaande reis van mijn 1:1 coachingstraject, waar transformatie centraal staat. Samen creëren we een veilige setting die ruimte biedt voor groei. Gedurende deze reis ben ik jouw copiloot, waarbij we gezamenlijk de innerlijke lagen verkennen. Ik schijn licht op wat gezien mag en wil worden, fungeer als een veilige haven wanneer emoties opkomen en bekijk samen met jou de roadmap om een nieuwe koers uit te stippelen. 

In dit proces moedig ik jou op een liefdevolle wijze aan om stappen te zetten. En wanneer nodig, neem ik even de rem over, zodat jij de ruimte hebt om stil te staan voor bewustwording, reflectie en het omarmen van wat er op dat moment is. Samen nemen we de tijd om de diepte te verkennen en een pad te bewandelen dat leidt naar persoonlijke groei en welzijn. 

Dit coachingstraject is meer dan coaching; het is een ontdekkingsreis naar jouw ware zelf. Durf jij de reis aan? 

Praktische informatie holistisch coachingstraject

In circa tien weken heb jij een ware transformatie doorgemaakt. Ervaar je meer rust, vertrouwen en richting in je leven. De waarde hiervan is niet in geld uit te drukken. 

Het traject bestaat uit: 

  • 5 coachingssesies geheel afgestemd op jouw hulpvraag. Deze sessies vinden meestal 1x per 2 weken plaats, zodat er ruimte is om de sessies te laten landen en te integreren.
  • Tussen de sessies door mag je me altijd mailen, appen of bellen voor vragen. 
  • Afgestemde meditatie/visualisatie voor thuis.

 

Waar mogelijk gaat mijn voorkeur uit naar live sessies, maar er bestaat ook een mogelijkheid om (een deel van) de sessies online te doen. 

De kosten voor dit traject zijn 

Dit traject wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, maar er bestaan wel mogelijkheden om dit te vergoeden vanuit je werkgever. Zeker zinvol om hier naar te informeren. Ben je ondernemer? Dan kun je deze kosten opvoeren bij de belastingaangifte.

“The best way out is always through.”

– Robert Forst – 

vanuit veiligheid
gezien worden
naar binnen keren
doorvoelen
gehoord worden
transformeren

Wat anderen zeggen

Hylke ademt een en al zachtheid en liefde uit. Dat voelde ik ook duidelijk terug in onze sessie. Met haar liefdevolle begeleiding, wist zij me naar mijn pijn toe te bewegen. Zij creëert veiligheid en met haar invoelend vermogen en intuïtie, heeft zijn een dieper weten van wat speelt. Ze nam alle tijd. Het was een zeer waardevolle sessie, die nog steeds resoneert.
Liesbeth
Mijn sessies bij Hylke..wat was het bijzonder! Ik heb verschillende methodieken gedaan en steeds weer vond ik het bijzonder wat het met mijn onderbewuste ik deed en hoeveel rust ik in mijn lichaam voelde natijd. Er kwamen gebeurtenissen naar voren waarvan ik soms niet eens meer wist wanneer dit precies geweest was, maar in mijn onderbewust zijn wel heb opgeslagen en waarvan ik nu op latere leeftijd klachten van ondervind. Bijzonder mooi hoe deze gebeurtenissen tijdens een sessie naar de voorgrond komen, je ze "aankijkt" en dat het ervoor zorgt dat je klachten verdwijnen en je meer rust ervaart in je lichaam.
Annemieke
Hylke is een therapeut die op een holistisch visie naar jou kijkt en met jou meevoelt. Je kan dit voelen door haar zachte fijne energie, ik voelde me ontspannen en veilig. Ze begeleid me naar de diepere laag en laat voelen waar ik in mijn lichaam naar toe moet. Ik ben haar dankbaar voor de mooie helderende zuiverende innerlijke reis.
Ozgul

Holistische coaching is iets voor jou als je

Holistische coaching is niets voor jou als je

Benieuwd wat ik voor je kan doen?

"The power of holistic coaching lies in its ability to guide you back to the essence of who you are, unlocking your full potential and facilitating profound personal transformation."
– Tony Robbins –

Cadeautje voor jou 🎁

De lancering van mijn website, mijn verjaardag … genoeg reden om te vieren. Dit deel ik graag met je!

Omdat ik het je zo gun om te stralen en helemaal jezelf te kunnen zijn. Geef ik je tijdelijk 20% korting op mijn trajecten.*

*De aanbieding is geldig tot 6 juni.